Toplamda 5 metre yüksekliğe ulaşan 30’dan fazla animatronik figürun yer aldığı, dünyaca ünlü ‘’Devler Ormanda’’ sergisi Eylül ve Ekim ayı boyunca Life Park İstanbul’da ziyaret edilebilecek.

Devler Dünyasının Lideri Selçuk Yöntem, İsyancısı Emre Karayel !
Sergide iyi ve kötü devlerin yanı sıra; Sisler Vadisi efsanesindeki peri masalı karakterleri ve Grojut adında bir asiden oluşan serginin ana karakteri ziyaretçilere ilginç hikayelerini anlatacaklar. Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem Hükümdar Grudurund karakterine, Emre Karayel ise Dev Zhurnh karakterine sesiyle hayat veriyor.

Ziyaretçiler sergiyi gezerken, Devler Krallığı’nın hikayesini öğrenecek; 8 metreden uzun olan bazı dev yaratıkların gücünü hissedecek ve bu özel krallığa hayran kalacaklar.

İndirim Dönem Biletleri Tükendi!
30 Ağustos’ta kapılarını açan serginin, 9 Eylül’e kadar olan indirim dönem biletleri tükendi. Ekim sonuna kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan sergide, minikler kadar anne babalar da unutulmadı. Büyülü bir ormanda dev masal kahramanları ile vakit geçirdikten sonra, birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerinin sunulduğu Gastro Köy ziyaretçilere enfes lezzetler vaad ediyor. Ayrıca, el yapımı ürünlerin yer aldığı hediyelik eşya standları da keyifli vakit geçirmek için ideal. Hafta içi 10.00 – 19.00, hafta sonu 11.00 – 21.00 saatleri arasında ziyarete açık olan serginin bilet fiyatları, hafta içi 77 TL, hafta sonu 99 TL. Hafta içi 4 kişilik aile girişi 275 TL. Hafta sonu ise 330 TL.

Life Park’ın büyülü ortamında yaşayacağınız bu eşsiz buluşma için şimdiden yerinizi ayırtın ! Biletler Passo’da !

www.devlerormanda.com
www.lifepark.com.tr

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"