Tommy Hilfiger yeni TH Monogram koleksiyonu’nu, 30 Ekim’e kadar İstanbul’un prestijli alışveriş merkezi İstinye Park’ta kurulacak bir pop-up mağazada tanıtıyor…

İstanbul’da açılan ilk TOMMY HILFIGER Pop-up Mağazası kitlelere ulaşmak için heyecan verici bir fırsat sunacak. Alışveriş yapan müşterilere TH Monogram desenli bir bez çanta hediye edilecek. Aynı alışveriş merkezindeki TH Mağazası’ndan teslim alınabilecek çantayla pop-up ve kalıcı mağaza lokasyonları arasında bir bağlantı da kurulacak.

Ünlü İngiliz illüstratör ve grafik tasarımcı Fergus Purcell ile iş birliği içinde yaratılan ve markanın DNA’sındaki T ve H harflerinin iç içe geçmiş olarak kullanılmasıyla yeniden tasarlanan TH Monogram ilk kez Sonbahar 2022 koleksiyonunda kullanılıyor. TOMMY HILFIGER arşivlerini araştıran Purcell, markanın geçmişindeki ikonik parçalarda keşfettiği motiflerin iddialı yorumlarına imza atarken, klasik ile yeniyi çarpıştırarak ‘modern prep’ temasına yeni bir bakış açısı getiriyor.

Yeni TH Monogram Koleksiyonu ‘tr.tommy.com’ web sitesinde ve İstinye Park Alışveriş Merkezi’ndeki TH Mağazası dahil, dünya çapındaki seçili TOMMY HILFIGER mağazalarında müşterilere sunuluyor.

Markanın dostları ve takipçileri @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.

ADRES:İstinye Park Alışveriş Merkezi, İstanbul
TARİH:15 – 30 Ekim 2022

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"