Sudocrem, Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat ile “Bebeğimle Aramda” Güvenli Bağlanma Eğitimleri’ni Hayata Geçirdi… İçeriği Eğitim Bilimci, Akademisyen ve Yazar Dr. Özgür Bolat tarafından hazırlanan “Bebeğimle Aramda” Güvenli Bağlanma Eğitimleri ile Sudocrem, hamilelik sürecinde olan kadınlara ve 0-3 yaş arasında çocuğu olan annelere güvenli bağlanma konusunda rehberlik etmeyi hedefliyor. Bebek cilt bakımının güvenilir markası ve eczanelerin bir numaralı tercihi olan Sudocrem, güvenli bağlanma konusunda anne adaylarına ve annelere güvenli bir kaynak sunmak amacıyla Dr. Özgür Bolat uzmanlığında Bebeğimle Aramda “Güvenli Bağlanma Eğitimleri” Projesi’ni başlattığını duyurdu.

Eğitim içeriği Eğitim Bilimci, Akademisyen ve Yazar Dr. Özgür Bolat tarafından geliştirilen Bebeğimle Aramda “Güvenli Bağlanma Eğitimleri” 2022 ve 2023 yılları boyunca Dr. Özgür Bolat tarafından ücretsiz olarak verilecek bir dizi fiziksel ve online eğitimden oluşuyor. Eğitime katılan ebeveynler ve bakım sağlayan bireyler eğitim sonrasında; farklı bağlanma türleri, bebekle güvenli bağlanmanın nasıl sağlanacağı ve bu konudaki temel prensipler hakkında bilgi sahibi olurken Dr. Özgür Bolat’ın bu konudaki önerilerini de dinleyebilecek.

Sudocrem Marka Müdürü Selen Tütüncüoğlu projeyle ilgili : “Sudocrem olarak ebeveynlere pişikle olan mücadelelerinde nasıl destek oluyorsak bebekleriyle sağlıklı bir bağ kurmalarına da yardımcı olmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki güvenli bağlanma doğum itibariyle başlıyor ve çocuklar ebeveynleri ile güvenli bağlandıklarında, daha özgüvenli, daha kendisiyle barışık ve daha mutlu bireyler oluyor. Dr. Özgür Bolat’ın uzun süren oldukça kapsamlı içerik çalışmasının ardından Bebeğimle Aramda “Güvenli Bağlanma Eğitimleri” Projesi’ni hayata geçirmekten ve ilk eğitimlerimize çok kısa süre sonra başlıyor olmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.” dedi.

Eğitim Bilimci, Akademisyen ve Yazar Dr. Özgür Bolat ise “Güvenli bağlanma her bireyin önemli bir ihtiyacı. Sudocrem ile birlikte Bebeğimle Aramda “Güvenli Bağlanma Eğitimleri” ile ebeveynlere bu konuda rehberlik edeceğimiz için çok heyecanlıyım. Kendilerine ayrıca böylesi önemli bir konuyu sahiplendikleri ve bu projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum”

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"