Haziran’da güneş bir başka parlıyor! Casi Paped yazlık evler, tekneler ve elbette şehirde kalanlar için yılın en keyifli mevsimini tasarımlarına yansıtarak, enerjik yaz aylarının habercisi oluyor.

Casi Paped, tamamen el emeğiyle ürettiği tasarımlarıyla yılın çok beklenen mevsimi için yazlık evlerden, teknelere kadar birçok mekana güneşin sonsuz enerjisini yansıtıyor.

Işıldayan tasarımlar keyfe dönüşüyor
Casi Paped’ın yaza hayat veren tasarımlarında ilk sıraları espresso fincanları ve filtre kahve bardakları alıyor. Renkleri ve çizgileriyle net bir duruşu olan Love Edward espresso fincanları ve filtre kahve bardakları, uzun yaz akşamlarının sabahında ihtiyaç duyduğunuz kahvenizi yudumlarken, enerjinizi de yerine getirecek.

Türk kahvesi içmeden yapamayanlar için de yine özel tasarım Josephine serisi keyifli bir içim deneyimi sunuyor. Mint yeşili ve sarının uyumu, koleksiyonun kodlarını içeren renk geçişlerinin en özel halini yansıtıyor.

Casi Paped kahve yanı ikramlarını da unutmuyor. Pure Color serisinden pasta standları ve tabakları, yine mint yeşili, sarı, beyaz gibi tonlardaki yalın tasarımları ve el yapımı özellikleriyle masalara şıklık katıyor.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"