Karaca, mutfağın ilham veren ismi Refika Birgül ile işbirliğini bu kez keyifli bir reklam filmiyle ekranlara yansıtıyor. Karaca x Refika Air Pro Cook için hazırlanan filminde; ürünün sunduğu geniş hacim, çift katlı pişirme özelliği ve çok fonksiyonlu yapısı ön plana çıkıyor.
Sofra, mutfak ve küçük ev aletleri kategorisinde geniş ürün yelpazesi ile sektörde fark yaratan Karaca; Air Pro Cook ürününün reklam filminde ürünün geniş haznesi, çift katlı pişirme özelliği ve çok fonksiyonlu yapısı doğal bir akışla izleyiciyle buluşuyor. Film, Refika Birgül ile kalabalık sofraların ruhunu ve birlikte pişirmenin keyfini yansıtırken; ürünün tek seferde bol porsiyonlar hazırlamaya olanak tanıyan yapısı ile öne çıkıyor.
“Bol Bol” ana söylemi etrafında şekillenen film; lezzeti, porsiyonu, pratikliği ve konforu bol tutan yeni nesil airfryer deneyimini Refika Birgül’ün mutfak kültürüne özgü sıcak diliyle anlatıyor. Geleneksel sofraların bereketi, modern pişirme teknolojisiyle buluşurken; izleyiciye hem ilham veren hem de iştah açan bir mutfak hikâyesi sunuluyor.
Karaca, bu yeni reklam filmiyle yalnızca bir ürün tanıtımı değil; sağlık ve dayanıklılığı bir araya getirirken, sofraların kalabalık geleneğini yeni nesil pişirme teknolojileriyle buluşturan bir mutfak anlayışını sunuyor.

