Mutlu ve sevgi dolu bir yer felsefesiyle yola çıkan Alavya Shop, Sevgililer Günü’ne özel seçkisiyle kaynağında ‘mutluluk’ olan tasarımları keşfetmeye davet ediyor. Alavya Shop, özgün tasarımcıların yanı sıra kendi yarattığı ürünlerle aşktan ilham alan hediye seçeneklerini sunuyor.

Yereli, lokali, küçük ve doğaya saygılı işletmeleri desteklemek üzere yola çıkan Alavya Shop, yılın en sevgi dolu günü 14 Şubat’ta unutulmayacak el yapımı ve zamansız hediye alternatifleriyle mutluluğunuzu paylaşıyor. Özgün seçeneklerin yanı sıra yerli tasarımcıların hazırladığı geniş yelpazesiyle, Sevgililer Günü’nde anlamlı ve yıllar boyu hatırlanacak farklı seçkileri bir araya getiriyor.

En sevilen tatil rotalarının birinde konumlanan Alavya Hotel Alaçatı’nın bir uzantısı ve çevreci tavrıyla geri dönüştürülebilir ürünlerden oluşan Alavya Shop online satış sitesi, Sevgililer Günü seçkisinde doğaya olan sevgimizi bu anlamlı günle bir araya getiriyor. Geri dönüşümün değil, ‘ileri dönüşüm’ün asıl cevap olduğunu düşünen Gülnur Özdağlar’ın PET şişelerden yaptığı ‘Gül Broş’ anlamlı bir hediye bulmanıza yardımcı oluyor. Rana Erkan Tabanca imzalı doğadan toplanan taşlardan oluşturulan ‘Love’ düzenlenmesi ise sevginin en doğal yolu olarak zamansız bir hediye alternatifi oluşturuyor. Makrame tekniği kullanılarak örülmüş yüzük tasarımları şık ve zarif seçenekler arasında yer alıyor. Sevgiyle örülen ‘Kalp Makrame Bileklik’ ise kalbinizi hep göreceğiniz ve daima hatırlayacağınız, aşkın sembolünü yansıtıyor.

Özenle seçilerek bir araya getirilen birçok marka ve tasarımcının ürünleri Alavya Shop’ta sizleri bekliyor. Alavya Shop, www.alavyashop.com adresi üzerinden Sevgililer Günü’nde sevdiklerine hediye arayanlar için keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"