Flormar’ın yüksek performansı ile dikkat çeken yeni “All I Need Face Palette” yüz paleti, allık, highlighter, kontür ve pudrayı, kısacası ten makyajında ihtiyacın olan pudra formdaki tüm ürünleri, tek bir palette buluşturuyor!

Makyaj denince akla gelen ilk marka Flormar’ın yeni ürünü ‘‘All I Need Face Palette’’ yüz paleti ile ten makyajında aradığın kusursuz dokunuşları elde etmeye hazır mısın?

Allık, Highlighter, Kontür Pudrası ve “Banana Powder” Tek Bir Palette; Flormar All I Need Face Palette…

Makyaj rutinini kusursuzlaştıracak ve hayal ettiğin, doğal, ışıltılı, en trendy görünümü yaratacak, pudra formdaki ten ürünleri yeni Flormar All I Need Face Palette yüz paletinde seni bekliyor!

Yumuşak dokusu, kolay karıştırılabilen yapısı ve yüksek performansı ile dikkat çeken Flormar All I Need Face Palette’i, 4 pudra formdaki ten ürününü bir arada sunan ambalajı sayesinde, her zaman yanında kolaylıkla taşıyabilir, makyajını gündüze ya da geceye uyarlarken, dilediğin gibi kolaylıkla tazeleyebilirsin.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"