Bepanthol, Türkiye’de artan dövme sayısı doğrultusunda dövmeli ciltlerin bakım ihtiyacına Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi ile cevap veriyor. Türkiye’nin en güvenilir cilt bakım markası* Bepanthol için Bağımsız Araştırma Şirketi tarafından yapılan araştırmaya** göre Türkiye’de her yıl 3 milyondan fazla dövme yapılıyor, 4 kişiden 1’i dövme sahibi ve dövme sahibi her 10 kişiden 7’sinin birden fazla dövmesi bulunuyor. Dövme sahibi olmayanların yüzde 23’ü yakın zamanda dövme yaptırmayı düşünürken, dövmesi olanların yüzde 74’ü ise yeni dövmeler yaptırmayı planladıklarını ifade ediyor. Öte yandan dövme yaptıran ve dövme sahibi olan insanlar dövme yaptırdıktan sonra dövme görselinin ve renginin canlılığının zamanla azalmasından endişe duyuyor.

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi ile “Sonsuza Kadar” bakımlı ve ilk günkü gibi canlı dövmeler
Türkiye’nin en güvenilir cilt bakım markası* Bepanthol, Türkiye’de de bu alanda artan bakım ihtiyacı için Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi ile öne çıkıyor. Dövmeli ciltlerin bakım ihtiyaçları konusunda uzmanlığa sahip olan Bepanthol, ürün portföyünün yanı sıra hem dövme sanatçıları hem de dövme yaptırma kararı alanlar için cilt bakımı konusunda uzman görüşlerine dayalı bilgi kaynakları sunuyor. Markanın Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi için “Sonsuza Kadar” temasıyla hazırladığı yeni iletişim kampanyası da dövme sahiplerinin, dövmelerinin ciltlerinde ilk günkü gibi kalması konusundaki beklentileri ele alıyor.

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi, içeriğindeki sağlıklı cildin yapıtaşını oluşturan provitamin B5 ve lanolin ile yumuşak ve konsantre dokusuyla yoğun nemlendirme sağlıyor. Dövme sonrası bakımda uzun yıllardır en çok tercih edilen** ürün olan Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi; parfüm ve renklendirici içermiyor. Uzun vadede dövmeli cildi nemlendirmek için kullanıldığında dövmeyi ilk günkü gibi koruyor**** ve dövmeli cildi rahatlatıyor.

Dövme yaptırdıktan kısa süre sonra cilt bakımı bırakılıyor

Bepanthol’ün Ipsos iş birliğiyle yaptığı araştırmaya göre;
• İnsanların yüzde 23’ü vücuduna dövme yaptırmayı tercih ediyor.
• Kadınlar ve erkekler dövmeye eşit oranlarda ilgi gösteriyor; en çok dövme yaptırılan yaş aralığı ise 25-34.
• İnsanların yüzde 72’si vücutlarında birden fazla dövme olduğunu ifade ediyor.
• Dövme yaptırdıktan sonra bakım ürünü kullananlar da 1-2 aydan sonra bakıma devam etmiyor.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"