Merve Özbey’in hamile giyim özelinde oluşturduğu markası olan Mammas Life, GittiGidiyor’da resmi mağazasını açtı. Kadınların hamilelik ve emzirme dönemi ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan koleksiyon, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yalnızca GittiGidiyor’da yer alan markaya ait ilk koleksiyon, yeni anne ve anne adaylarına özel olarak organik ve yüzde 100 pamuklu kumaşlardan üretilen ürünlerden oluşuyor.

Türkiye’nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, yeni ürün ve marka iş birlikleriyle farklı kategorilerdeki milyonlarca ürününü kullanıcısıyla buluşturmayı sürdürüyor. Sanatçı Merve Özbey’in kendi hamilelik döneminde başlattığı girişimi Mammas Life’ın resmi mağazası da ilk olarak GittiGidiyor’da tüketicilerle bir araya geldi. Mammas Life markasının anne ve anne adayları için hem doğum öncesi hem doğum sonrası giyilebilecek şık ve rahat koleksiyonu, sadece GittiGidiyor’da satışta olacak.

45 parçadan oluşan ve üretimi Türkiye’de gerçekleştirilen koleksiyon, organik ve yüzde 100 pamuklu kumaşlardan üretilen ürünlerden oluşuyor. Merve Özbey’in bu ilk koleksiyonunda, pijama takımları ve gecelikten aksesuarlar ve müslin örtülere, hastane setlerinden kimonoya ve abiye elbiselere kadar pek çok ürün seçeneği bulunuyor. Bu özel koleksiyon, organik, şık, fonksiyonel ve modern tasarımlarıyla yeni anne ve anne adaylarının tercihi olmaya hazırlanıyor.

Türkiye ve dünyanın önde gelen markalarıyla iş birliklerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, son olarak Merve Özbey’in markası Mammas Life’ın mağazasını kullanıcılarıyla buluşturmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Elçin, “Dijitalleşme yatırımlarının artmasıyla pek çok perakende markası e-ticaret ekosistemine dahil oluyor. Markalar online satış kanallarına ağırlık vermeye başladı ve yeni marka yatırımları da e-ticaret odaklı şekillendirilmeye başladı. Mammas Life da hamile giyimi kategorisinde sunduğu ürün çeşitliliği ve kalitesiyle platformumuza katıldı. GittiGidiyor olarak 33 milyon kullanıcımıza zengin ürün ve fiyat çeşitliliği sunmayı önemsiyoruz. Platformumuzda yer alan markalara da işlerini büyütmeleri ve e-ticarette varlıklarını artırabilmeleri için önemli bir alan sağlıyoruz. Yeni iş birlikleriyle hem iş ortaklarımızın yanında olmaya hem de kullanıcılarımıza farklı ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Koleksiyondaki tüm ürünlere GittiGidiyor’da yer alan Mammas Life mağazasından ulaşılabiliyor.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"