Salomon, üstün teknolojiye sahip olan ve hafifliğiyle fark yaratan yol koşusu ayakkabısı “Glide Max” ile yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor. Salomon’dan ultra konforlu bir yol koşusu ayakkabısı: “Salomon Glide Max”

Salomon yaz sezonunu özel tasarımlı bir ürünle karşılıyor. Sadece 275 gram ağırlığı ile tüy kadar hafif bir yol koşusu ayakkabısı olan ultra yastıklı Glide Max, fark yaratan bir deneyim sunuyor. Nefes alabilirlik ve ısı yönetimi için özel bir file ile tasarlanan model, kullanıcıların performansını destekliyor.

Ekstra yığın yüksekliği ve Salomon’un Energy Surge orta taban bileşimiyle sağlanan üstün yastıklama, benzersiz bir konforu da beraberinde getiriyor. Her mesafede yumuşak adımları garanti eden Glide Max, R. Camber külbütör geometrisi ve topuktan buruna 8 mm’lik eğimli tasarım ile ileriye doğru hareket gücünü artırıyor.

Salomon Glide Max ayakkabı, Salomon Metropol AVM mağazasında ve www.salomon.com.tr internet mağazasında kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Salomon’un düzenlediği etkinlikler, koşular, paylaştığı sürpriz duyurular ve diğer güncel gelişmeler için @salomontr Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"