Baharla birlikte bahçeler ve balkonlar yaz sebzeleriyle renkleniyor. Doğal yaşamın ve doğal ürünlerin hayatımızın bir parçası haline geldiği bu dönemde, evde sebze yetiştiriciliği de her geçen gün artıyor. Hobi ve kent bahçeciliğinin gelişmesini ve yaygınlaşmasını hedefleyen Osmanlı Bahçesi yerli tohum ve organik gübreden oluşan 24 çeşit sebze setlerini hobi severler ve kent bahçıvanlarıyla buluşturuyor. Kendi sebzelerinizi pratik, doğal ve geleneksel yöntemlerle kolayca yetiştirebileceğiniz Osmanlı Bahçesi Yetiştirme Setleriyle hayat elinizde filizleniyor.

Kendi emeklerinizle yetiştirdiğiniz ve dalından kopararak mutfağınızda kullandığınız biber, domates ve salatalıktan daha lezzetli bir tat olabilir mi? Doğanın tüm cömertliğiyle uyandığı, tohum ekimi ve fide dikimi için en uygun zaman olan bahar aylarında, bahçenizde, evinizde, balkonunuzda, terasınızda pratik bir şekilde yetiştirebileceğiniz sebzeler ile sofralar artık çok daha lezzetli ve sağlıklı. Osmanlı Bahçesi tohumlarının filizlenmesi için biraz güneş, biraz su, bir parça toprak ve bolca sevgi yeterli.

Yerli ve güvenilir tohuma ulaşmayı, hobi ve kent bahçeciliğinin yaygınlaşmasını hedefleyen Osmanlı Bahçesi’nin sebze yetiştirme setleri, Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Ahatlı Köyü’nde hazırlanıyor. Anadolu topraklarında yüzyıllardan beri kullanılan yerli, ata tohumları; Ahatlı Köyü kadınlarının el emeğiyle üretilen sebze yetiştirme setleri ile kent bahçelerinde, evlerde hayat buluyor.

24 farklı doğal lezzet
Tamamı Anadolu’nun yerli tohumlardan oluşan Osmanlı Bahçesi yetiştirme setleri arasında; maydanoz, dereotu, roka, tere, marul, domates, biber, salatalık, kabak, patlıcan gibi çok tercih edilen ve sofralarımızda sürekli bulunan toplam 24 farklı lezzet yer alıyor.

Hobi ve kent bahçeciliğini çok kolay ve eğlenceli bir hale getiren Osmanlı Bahçesi ürünleri çeşitli market reyonlarında yer alıyor.

Sebze yetiştirmeyle ilgili tüm malzemeleri ve bilgileri tek bir setin içinde toplayan Osmanlı Bahçesi ile ilgili detaylı bilgi almak ve satış noktalarını öğrenmek için www.osmanlibahcesi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Kent bahçeciliğine ilgi duyan kent bahçıvanları için Osmanlı Bahçesi sosyal medya hesapları tüm bilgileri takipçilerine sunuyor, kendi sebzelerini yetiştirirken merak ettikleri sorulara yanıt veriyor.

Osmanlı Bahçesi Yetiştirme Kitleri Migros, Macrocenter, Tazedirekt, İBB Bahçe Market gibi tüm seçkin marketlerde ve satış noktalarından temin edilebiliyor. Tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 28,90 TL.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"