Creavit, klozet ve lavabo üretiminde %100 hidrojenle gerçekleştirilen ilk denemeyi hayata geçirerek sektörde önemli bir adım attı! Türkiye’nin global banyo markası Creavit, bu yenilikçi teknolojinin lansmanını Unicera’da gerçekleştirerek çevre dostu üretim sürecindeki kararlılığını bir adım öteye taşıyor.

Hidrojenle pişirme teknolojisinin, geleneksel üretim yöntemlerine göre farkı sıfır emisyon olmasıdır. Creavit, bu deneyimle seramik üretiminde enerji verimliliğini artırmayı ve çevresel etkileri minimuma indirmeyi hedefliyor. Sektörde bir ilk olarak, bu teknolojiyle çevre dostu ürünler sunma ve iklim değişikliğiyle mücadeleye yönelik güçlü bir adım atıyor.

Creavit Genel Müdürü Sn. Ahmet SAĞLAM, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hidrojenle pişirme teknolojisini sektörümüzde ilk kez deneyimlemek, yalnızca bir yenilik değil, sürdürülebilir bir geleceğe olan bağlılığımızın da bir göstergesidir. Doğaya zarar vermeden, yenilikçi ve kaliteli ürünler sunmayı hedefliyoruz. Bu adım, Creavit’ in çevresel sorumluluklarını önceliklendirdiğinin bir kanıtıdır,” dedi.

Bu deneyim, Creavit’in tüm ürün yelpazesine entegre edilme yolunda önemli bir başlangıç. Şirket, bu süreçle birlikte tüketicilere daha temiz, sürdürülebilir ve yüksek kaliteli seramik ve vitrifiye ürünleri sunmayı planlıyor. Creavit Ar-Ge Merkeziyle, yeşil ürün geliştirme çalışmaları hızla devam ediyor.

Creavit, hidrojenle pişirme teknolojisi ile “Sıfır Emisyon, %100 Hidrojen” mottosunu benimsiyor ve sektördeki diğer şirketlere de örnek olmayı amaçlıyor. Bu yenilikçi adım, çevre dostu ürünlere olan talebin artmasıyla birlikte, sektörün genel üretim süreçlerini dönüştürme potansiyeline sahip.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"