United Colors of Benetton 2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonu; Be Everything mottosuyla yeni sezona merhaba diyor. Kreatif direktör Andrea Incontri tarafından hazırlanan koleksiyon tüm kimlik ve karakterlerin kucaklanması felsefesinden yola çıkıyor. Koleksiyon ilhamını, Benetton’un temel ilkelerini yansıtan kozmopolit ruhlardan, renklerden, demokratik şıklıktan ve triko uzmanlığından alırken, tasarımların felsefesi meyve figürleriyle sezona taşınıyor.

United Colors of Benetton 2023 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, Kreatif Direktör Andrea Incontri’nin öncülüğünde tüm stiller için demokratik şıklık alternatifleri sunuyor. Ana temasında meyve figülerinin yer aldığı koleksiyonda Benetton’un stil mirasının en önemli kodlarından biri olan triko uzmanlığı ön plana çıkıyor.

United Colors of Benetton 2023 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu meyve temasına odaklanıyor. Koleksiyonun tasarımcısı Andrea Incontri, tasarımlarında kullandığı meyve figürlerini; toplumu fiziksel ve kültürel olarak besleyen şeyleri görselleştirmek olarak kurgularken fayda ve kalite dengelerinin de sorgulanmasına dikkat çekiyor.

United Colors of Benetton Erkek Koleksiyonu şehirli, pratik ve fresh tasarımlardan oluşuyor. Meyve motiflerinin hakimiyeti hem plaj hem de şehirli erkek stilleri üzerinde etkisini gösterirken; poplin gömlekler, bermuda şortlar, üst tasarımları, jakarlı pamuk ve pike kumaştan hazırlanan tasarımlar kiraz, elma ve armut motifleriyle buluşuyor.

United Colors of Benetton 2023 İlkbahar Yaz Kadın ve Erkek Koleksiyonları tüm mağazalarda ve benetton.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"