Ev ve yaşam alanlarını güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, yeni fincan ve kupalarıyla doğanın esintilerini evinize taşıyor.  Paşabahçe Mağazaları, doğanın renkleriyle tasarladığı kahve fincanları, porselen ve seramik kupaları ile çay ve kahve keyfine keyif katıyor. Yepyeni Nature, Bereket, Hummingbird ve Sailor serileri sıra dışı tasarımlarıyla ön plana çıkıyor.

Doğayla her daim içi içe olmayı sevenlere
Nature Plant, Nature Animal ve Nature Flower porselen kupalar doğanın izlerini kahve keyfinize taşıyor. Kupaların üzerinde yer alan rengarenk bitki, çiçek ve hayvan motifleriyle kahve molaları daha keyifli hale geliyor.

Kahve bahane
Hummingbird porselen espresso fincanı, doğaya özgü renk ve desenleri ile öne çıkan hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Espresso tutkunları için özel olarak tasarlanan seri şık tasarımıyla kahve sohbetlerine farklı bir hava katıyor.

Denizci ruha sahip olanlar için “Sailor’’ seramik kupa
Renk uyumuyla denizci ruha sahip olanların gözdesi olacak Sailor seramik kupa evinizde ya da iş yerinizde verdiğiniz kahve molalarını daha da keyifli hale getiriyor.

Eğlenceli tasarımıyla “Kitty’’ serisi
Üzerindeki sevimli kedi figürüyle öne çıkan ’Kitty’’ serisi porselen kupa ve espresso fincanları ile sohbetlere neşe katıyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın, özel olarak tasarladığı fincan ve kupaları incelemek için Paşabahçe Mağazaları’nı ve www.pasabahcemagazalari.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"