Floral notaların parlak bir buketi olan bu yeni koku, manolya çiçeklerinin neşeli notalarını içeriyor. Bu çiçeksi birleşim beyaz misk bazının greyfurt, limon, portakal ve kalabri- ya bergamot özlerinin lezzetli turunçgil üst notalarından geliyor. Huile Prodigieuse®’deki imza nota olan portakal çiçeğini içeren yağ, turunç özü eklenmesiyle taze bir form alıyor.

NUXE yeni kokuyu yaratırken, ham maddelere ulaşmak için Technicoflor ile çalıştı. Ürünün içeriğindeki limon ve kalabriya bergamot yağları sorumluluk sahibi üreticilerden gelirken, portakal özü adil ticaret sertifikasına sahip.

Huile Prodigieuse® Florale cildi ve saçları nemlendirme, onarma ve güzelleştirme özelliklerini ispat etmiş klasik versiyonuyla aynı doğal bileşenlerden oluşuyor. %96.9 doğal kökenli içerikten oluşan ürün, yedi botanik yağ içeriyor: Tsubaki (nemlendirici), Argan (onarıcı), Makademya (besleyici), Hodan (pürüzsüzleştirici), Kamelya (nemlendirici), Fındık (koruyucu), Tatlı Badem (yumuşatıcı). Huile Prodigieuse® Florale de orijinal versiyonu gibi kendine özgü kuru yağ dokusuyla ciltte ipeksi bir his ve yağsız bir görünüm oluşturmayı sağlıyor.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"