Yiyecekler için en hijyenik seçenekler arasında yer alan kullan at ürünler, pandeminin hayatımıza girmesi ile daha sık tercih edilir hale geldi. Ece’nin kullan at pişirme kağıdı ve pişirme kalıpları muftaklarda hem kolaylık sağlıyor, hem de geriye kalan bulaşık derdini ortadan kaldırıyor… Sağlıklı yemekler yaparken en çok tercih edilen fırın için geliştirilen ECE Pişirme Kağıtları ile inatçı yemek artıkları ile uğraşmanıza gerek kalmayacak. Yemekler tepsiye yapışmadığı için hem kolayca servis edebilecek hem bulaşıklar sorun olmaktan çıkacak. Tek tek tepsi boyutunda kesilmiş ve bütün rolu şeklinde 2 seçeneği bulunan ECE pişirme kağıtlarını mikrodalga fırınlarda da kullanabilirsiniz. Hayvansal ve bitkisel yağ içermeyen Ece Pişirme Kağıtları; Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ne sahip fabrikalarda üretilmekte ve Helal sertifikaya sahip.

Komşudaki tabağı beklemeye son!
ECE Kağıt Pişirme Kabı yemek pişirmede, mutfaklarda büyük kolaylık sağlarken, masanızın şıklığını tamamlıyor. Alüminyum içermemesi, yüksek ısıya dayanıklı olması, şeklini koruması, 220°C sıcaklığa 45dk dayanabilmesi, mikrodalgada ve dondurucularda kullanılabilmesi ile Ece Kağıt Pişirme Kabı sadece bir kap değil, en büyük kurtarıcınız olacak. 2340ml ve 1170ml iki farklı seçeneği bulunan kaplar ile ister kek, isterseniz lezzetli bir öğün hazırlayabilirsiniz. Bir yerden bir yere yemek taşırken, fırın kabının ağırlığından ağrıyan kollarınız bu işe sevinirken Ece Fırın Kapları ile artık komşularınızdan tabaklarınızın geri gelmesini beklemenize gerek kalmayacak.

Ece Kağıt Cupcake Kapsülleri ile artık cupcake yapmak çok kolay!
Çay saatlerinin, mutlu günlerin vazgeçilmezi cupcakeler… Ece Kağıt Cupcake Kapsülleri’nin renkli ve desenli seçenekleri sayesinde yaptığınız şık sunumlara herkes hayran kalacak. Alüminyum içermeyen Ece Kağıt Cupcake Kapsüller; 220 derecelik fırınınızda 45 dakika yanmadan ve şekli bozulmadan, en lezzetli cupcakeleri yapmanıza yardımcı olacak.

Şık sunumlar için de: Ece Muffin Cup
Bazen küçük bir hediye olan, bazen de çay ve kahve saatlerimizi şenlendiren muffinler… Ece Muffin Cup sayesinde isterseniz sunumlarınızı şıklaştırın, isterseniz de bulaşık derdini düşünmeden sadece leziz muffinlere odaklanın. Bozulmayan şekli, 220 dereceye 45 dakika dayanmasıyla kalbinizi fethedecek. Ece Muffin Cup Alüminyum içermediği için içiniz rahat bir şekilde leziz muffinler yapabileceksiniz.

Ece Pişirme Kağıtlarını ve Kaplarını online mağazalarda ve seçkin marketlerde bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

[instagram-feed]

Aslıhan Gündüz ©. Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                                                                                                                           

"Bu sitede yer alan tüm içerik ve görsel materyallerin izinsiz kullanılması ve kopyalanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre yasaktır!"